Két évesek lettünk!

Kategória: Érdekességek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Két évesek lettünk!

Két évesek lettünk – éljen minden kulturális szervező! Beborult, szerintem hamarosan esni fog… De kit érdekel!? Az igazság, hogy nincs az a fekete gomolyfelhő, nincs az a markáns hidegfront, ami most elvehetné a jókedvemet! Mitől vagyok ilyen felhőtlenül vidám? Hát „csak” azért, mert éppen két évesek lettünk! 

Hatalmas virágcsokor illet benneteket – férfi rendezvényszervezőknek kézfogás dukál – köszönetképpen. Szeretettel, nagy tisztelettel és hálával gondolok rátok, miközben ezt a cikket írom. Ez a ti ünnepetek is kedves kultúrosok, elsősorban nektek jár az éltetés!

Szeretném megköszönni, hogy ezalatt a két év alatt hétről-hétre szorgalmasan látogatjátok és kíséritek a blogot. Az analitika megmutatja, milyen szép számban látogatjátok és olvassátok a magazint, reagáltok hozzászólásban, emailben és telefonon is.

Véletlenül sem szeretnék álszerény lenni, tudom, ez az én érdemem is. De dolgozhatnék, mint a güzü, ha ti nem értékelnétek a munkámat! 

Köszönöm!

Két évesek lettünk!

Ez a cikk nem csak a köszönet és az öröm miatt íródik, hanem mert ezúton szeretném a továbbiakban is aktív jelenléteteket kérni, illetve beszámolok némely változásról.

Mi változik?

Aggodalomra semmi ok, a blog marad, az információkat, a tudásom és a tapasztalataim – legyenek azok régebbiek vagy frissek – továbbra is megosztom veletek. 

A stílus is marad. Távol áll tőlem, hogy „oktassak”. Továbbra is a magam közvetlen módján szeretnék veletek kommunikálni, karöltve ezermesterünkkel, Laci bácsival. ☺ 

Mi változik? Megújulunk!

Két év hosszú idő – biztosan ti sem unatkoztatok, és sok-sok élménnyel, tapasztalattal lettetek gazdagabbak. Minden bizonnyal ti is levontatok bizonyos konzekvenciákat, akárcsak jómagam.

Szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, ez idő alatt válaszokat kaptam a két éve még válasz nélküli kérdéseimre. Letisztult, és kikristályosodott bennem sok minden, így gőzerővel koncentrálhatok az új fejezetre!

Ez azzal jár, hogy némi fazonigazítás történik a weboldalon. Példának okáért ne lepődjetek meg, ha a megszokott Kapusi Produkció neve és logója helyett a Fesztiválszervezés Blog fog megjelenni. 

 

 

Születésnapunk alkalmából én szeretnék ajándékot adni nektek!

Fogadjátok tőlem szeretettel egy 10.000-Ft értékű kedvezmény kupont. Ezt beválthatjátok az idén bármelyik Vaga Banda, Mesezenekar előadására vagy a honlapon meghirdetett más szolgáltatásokra! 

 

Kattints a gombra!

Kérem a kupont!

 

Isten éltessen bennünket, járjunk még sokáig szép hivatásaink olykor rögös, de mindenképpen csodálatos útjain!

 

Vissza

Címkék : érdekességek, születésnap

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapusi Szabolcs

Szeretném segíteni elhivatott kulturális szervező barátaim munkáját blogommal. Hírek, érdekességek, hasznos információk találhatók itt a rendezvény- és fesztiválszervezés világából. Rendezvényszervező cégemet családi napok, gyermek szabadidős programok, képzések, táborok megszervezésével szokták megbízni. Produkciós vezetőként a Vaga Banda Gólyalábasok, a Hűha Óriásbábos Társulat, az Egyszervolt Mesezenekar és az Aranykapu Bábszínház produkcióinak menedzselésével foglalkozom. Előadóművészként nagy örömmel veszek részt a csapatok előadásaiban, gólyalábas konferansz és bábszínész szerepkörökben.

Kapcsolódó cikkeink: